OMG! Hinke van Abbema

Pionier en contactpersoon

Enthousiast, bevlogen, bewust, overprikkeld en oververmoeid, maar we gaan gewoon door, liefde voor mensen, voor jullie, theoloog en prediker, mens zijn met God, met muziek en zingen, en leven, leven!

OMG is voor mij de plek waar we elkaar ontmoeten en echt contact hebben, relevant contact ook. We zoeken samen naar wat zin heeft en wat goed is om te doen voor elkaar en voor de stad. Werken aan de ziel staat voor mij synoniem aan contact met elkaar en echtheid. Ik hou van Rotterdam en van het werken bij OMG. Samen programma maken, samen zijn, samen zoeken, samen werken en genieten van de veelkleurigheid van de stad en de mensen die erin wonen. We zijn allemaal prachtig zoals we zijn gemaakt door een God die ik niet snap maar die wel liefde is.

hinke@omg010.nl

OMG! Niels de Jong

Predikant-pionier

Man, vader, geïnteresseerd in mensen, hart voor rauwe kant van de samenleving, geen last van perfectionisme, Rotterdam- en Feyenoord-fan, is liever geen eenheidsworst en dominee.

Ik zie mezelf als 'mede-mogelijk-maker' van OMG. Ik denk dat het een nieuwe vorm van kerk-zijn is die we nog misten in Rotterdam. Ik wil eraan bijdragen dat OMG voor uiteenlopende mensen een thuis gaat worden. Ik hoop dat we elkaar helpen in God te geloven (hoe onvanzelfsprekend dat soms ook is). En dat we in OMG elkaar uitdagen om in het spoor van Jezus te leven in de wereld van vandaag.

niels@OMG010.nl

OMG! Elisabeth de Bruijn

Pionier

Van het padje gaan, zinnige raakheid, theologe, gelovige zoeker, stiltebeminner, de ene dag introvert en de andere extravert, muziekliefhebber, wielrennen is mooi, ik durf niet dus ik doe het toch

Voor deze werkplaats van de ziel maak ik alle dagen tijd. We bouwen aan iets moois. Een plek waar we elkaar versterken en aanwakkeren in het zoeken naar God en zin. Die zoektocht is mijn levensmissie! Voor OMG ben ik contactpersoon en kartrekker. Ik vind het fijn om nieuwe mensen te ontmoeten die net als ik op zoek zijn naar een bezield leven. Schroom niet om contact te zoeken, je bent welkom!

elisabeth@OMG010.nl