OMG! Arte Havenaar

Pionier Pastor

Hey, ik ben sinds maart 2019 de kartrekker bij OMG. Enorm bijzonder om te mogen doen. Ik houd van pionieren. Heerlijk, de spanning en opwinding van het zoeken naar nieuwe manieren van kerk-zijn. Samen op het spoor komen van oude en nieuwe wegen. Luisteren naar het bevrijdende waaien van Gods Geest tussen alle ruis die je tegenkomt in onze prachtige stad.
Volgens mij kun je het leven goed vergelijken met een soort pelgrimsreis. Soms heb je mensen om je heen nodig om het vol te houden. OMG wil zo’n reisgezelschap zijn. En je kan gewoon meedoen. Van mij kun je onderweg een luisterend oor, een gezonde dosis optimisme en beetje durf verwachten. Mijn motto: Ik probeer te bezinnen met onbevangen oog en zuiver hart. Goed om te weten: Ik zou nergens zijn zonder mijn vrouw Liesbeth, zij is kunstenares en freelance keukenwonder. Wij houden van filosoferen, pelgrimeren en onderweg zijn in ons Volkswagen campertje.
Zin in een goed gesprek? Of heb je een vraag? Ik ontmoet je graag. En voel je welkom om aan te haken bij OMG. Ik hoop je snel te zien!

06-40960768

arte@omg010.nl

OMG! Hinke

LHBT contactpersoon

Enthousiast, bevlogen, bewust, overprikkeld en oververmoeid, maar we gaan gewoon door, liefde voor mensen, voor jullie, theoloog en prediker, mens zijn met God, met muziek en zingen, en leven, leven!
OMG is voor mij de plek waar we elkaar ontmoeten en echt contact hebben, relevant contact ook. We zoeken samen naar wat zin heeft en wat goed is om te doen voor elkaar en voor de stad. Werken aan de ziel staat voor mij synoniem aan contact met elkaar en echtheid. Ik hou van Rotterdam en van OMG. Samen programma maken, samen zijn, samen zoeken, samen werken en genieten van de veelkleurigheid van de stad en de mensen die erin wonen. We zijn allemaal prachtig zoals we zijn gemaakt door een God die ik niet snap maar die wel liefde is.

hinke@omg010.nl