Bubbels // OMG-meeting 16 juni

Arte
Gordelweg 131, Rotterdam

Ieder mens leeft in zijn of haar bubbel. De één zijn bubbel is klein en die van de ander is groots. De één zit comfortabel in zijn of haar bubbel en de ander voelt zich gevangen. In een bubbel begrijp je elkaar beter en beleeft de dingen min of meer op dezelfde manier. Je hebt soortgelijke waarden en normen. Het heeft ook een keerzijde, maar daar kom je alleen achter als je in gesprek gaat met de ander. In de volgende OMG-meeting onderzoeken we onze eigen bubbel en nemen we een kijkje in de bubbel van de ander.
We beginnen om 18:00 met een heerlijk diverse maaltijd en rond 19:15 start het inhoudelijk programma. Het zou tof zijn als je iets te eten of te drinken meeneemt voor de maaltijd, dit hoeft natuurlijk niet, maar we delen van wat we hebben. We proberen rond 20:15 het programma af te ronden. Iedereen is welkom! We nodigen je uit om ook anderen mee te nemen.

Heb je zin om mee te denken over de invulling van de meeting, wil je iets bijdragen vanuit jouw expertise of persoonlijk verhaal? Heel graag! Stuur even een berichtje.