Hoe voorkom ik een burn-out? OMG-workshop

Psycholoog Iris Bergwerff
Stiltecafé Adem Inn. Te vinden op Hoogstraat 27a, Rotterdam. Metrostation Oostplein is 3 minuten lopen.

Hoe herken en voorkom ik een burn-out? Daar gaan we naar op zoek. Op 8 december zal no-nonsense psycholoog Iris Bergwerff ons door middel van een workshop helpen met het vinden van een antwoord op die vraag.
Ik denk dat we in onze omgeving allemaal wel mensen kennen die kampen met een burn-out of misschien zit je er zelf wel middenin. Volgens cijfers van RIVM komt ongeveer 1 op de 7 werknemers jaarlijks met burn-out klachten bij de huisarts, bizar. We voelen allemaal wel aan dat we hiermee aan de slag moeten. En daarom doen we dat ook. We zoomen deze avond in op het signaleren van een eventuele burn-out. We verkennen vragen als: Hoe werkt stress? Wat zijn de signalen van een burn-out? Hoe acteer ik op die signalen? Wat doet mijn gedragspatronen met mij? En de diepere vragen die daar achter schuilgaan, rondom je eigen waarden en je richting in het leven.
Wij kunnen je maar één ding op het hart drukken: Kom! Doe mee. Echt waar, je bent meer dan welkom. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om in dit drukke bestaan bij deze vragen stil te staan. En neem anderen mee, want we zijn allemaal mensen en vroeg of laat krijgt iedereen in onze drukke stad met dit onderwerp te maken.
We beginnen om 18:00 er is gelegenheid om een soepje met een broodje te eten. Nogmaals: Iedereen is welkom en we nodigen je uit om ook anderen mee te nemen. Als je vragen hebt over de avond kun je ze gerust stellen.