Sound of Silence

Marleen, Hinke
Prinsekerk, Schepenstraat 69

De hectische decembertijd is aangebroken en kerst ligt om de hoek. We haasten en rennen en vliegen om alles voor de vakantie af te krijgen en voor iedereen cadeaus te kopen. Daarom biedt OMG een tijd van onthaasting aan. Kom zondagavond naar de Prinsekerk om de Sound of Silence te horen in een geleide stiltemeditatie waar we een beetje rust hopen te vinden in de drukte. Buiten op het pleintje staat een vuurkorf met warme chocolademelk, gluhwein en life muziek. Ga je mee op zoek naar de stilte?

Aanmelden is handig in verband met inkopen en kan via facebook of mail naar hinke@omg010.nl

Kerstborrel

Sandra, Hinke
Proeflokaal Faas, Zwaanshals 248

We drinken er eentje op 2018! Gezelligheid, nieuwe contacten, OMG leren kennen? Welkom bij Proeflokaal Faas aan de Zwaanshals in het Oude Noorden.

Tafeltijd 13 januari

Lianda, Freek, Hinke
Andreaskerk, Heer Frankestraat 51 (in een prachtige zaal naast de Lutherse Kerk)

Ook in 2019 gaan we door met Tafeltijd. Ben je LHBT+ of supporter, van harte welkom om aan te schuiven bij deze derde avond van Tafeltijd Rotterdam. We gaan met elkaar eten en in gesprek over wat ons beweegt, waarop we hopen en waar we in geloven, we steken met elkaar kaarsen aan en borrelen na.

Aanmelden graag uiterlijk 11 januari (maar liever nog eerder, want het loopt heel snel vol!) via andreaskerkrotterdam@gmail.com of mail naar hinke@omg010.nl

Roze Viering 3 maart

Roze Vieringen Rotterdam, Hinke, Marleen, Bas, Dorcas
Paradijskerk, Nieuwe Binnenweg 25

Vier keer per jaar organiseert het initiatief Roze Vieringen Rotterdam een viering gericht op LHBT+ mensen die geloven of zoeken naar God. De eerste van 2019 is op 3 maart en is in samenwerking met OMG. Hinke gaat voor en meerdere OMG'ers denken mee en geven vorm aan de inhoud van de viering. Wees welkom, gay of straight, binair of non-binair, trans- of cisgender, in de prachtige Paradijskerk aan de Nieuwe Binnenweg. Na afloop van de dienst is er mogelijkheid tot het drinken van een kop koffie of thee in het zaaltje naast de kerk.