Wat we doen

In onze werkplaats is er ruimte om te filosoferen, leren, geloven, vieren, groeien, verbinden, vertrouwen, lachen, huilen, bouwen, creatief los te gaan en muziek te maken. Liefdevol en recht voor je raap. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en wat jou bezighoudt.

Waarom dan?

Omdat je ziel is wie je werkelijk bent en van alle mooie dingen op de wereld is dat wat er echt toe doet. Het bepaalt hoe we leven, liefhebben, geloven en zingeven. Met onze onorthodoxe aanpak willen we de ziel voeden en aanwakkeren in een leven met God.

Onze inspiratie

We halen moed en inspiratie voor dit experiment uit vele - onverwachtse - bronnen: gesprekken met mensen, Bijbelverhalen, filosofie, psychologie, muziek, de stad, de seizoenen, films, tv programma’s, mijmeren en bidden.

Waarom 'OMG'?

Oh my God! is een uitroep die wijdverbreid door jong en oud gebruikt wordt. Van 'overacterende you-tubers' tot 'geschokte ooggetuigen'. Vaak in een niet-Christelijke context maar we voelen de vrijheid om ‘m gewoon terug te claimen. Het drukt namelijk precies de verwondering, verrassing, blijdschap, boosheid en ontreddering uit die perfect past bij wat wij neer willen zetten en betekenen. Vol in het leven en recht in het hart.